Advies elektrische cv-ketel

Adviseur elektrische cv-ketel

Wilt u uw huidige gas cv-ketel vervangen voor een milieuvriendelijke elektrische cv-ketel? De adviseur van Elektrisch verwarmen Doetinchem staat klaar met advies op maat voor uw woning. Onze adviseur biedt u het gepaste advies voor een uitstekende kwaliteit elektrische cv-ketel die ideaal is voor uw woning en persoonlijke wensen. Met dit advies kiest u bij ons de juiste elektrische cv-ketel voor uzelf uit. Onze professionals zullen deze vervolgens graag bij u thuis installeren. Neemt dan ook vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen, een offerte of om een afspraak te maken.

Advies elektrische cv-ketel

Elektrische cv-ketel voor een betere wereld

Moderne woningen worden bijna uitsluitend gebouwd met een elektrische cv-ketel. Dit omdat deze minder CO2 uitstoot en daarmee milieuvriendelijker is. Heeft u een oudere woning en wilt u overstappen op een elektrische cv-ketel? Onze adviseur geeft u graag maatwerk advies over welke elektrische cv-ketel het beste is voor uw woning en uw persoonlijk wensen. Welk advies onze adviseur ook geeft, een elektrische cv-ketel vereist geen aanpassingen aan uw afgiftesysteem. U kunt uw huidige radiatoren of warmteafgiftesysteem dus gewoon blijven gebruiken.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Werking van een elektrische cv-ketel

De werking van een elektrische cv-ketel is vergelijkbaar met die van een gasketel. Een elektrische cv-ketel heeft een warmtewisselaar die regelt dat er warmte wordt afgegeven aan het cv water dat door de ketel wordt geleid. Een elektrische cv-ketel zorgt er alleen voor dat de warmte wordt opgewekt door elektriciteit en niet door aardgas. Welke elektrische cv-ketel onze adviseur dan ook adviseert, met een dergelijke ketel heeft u sowieso minder slijtage, een minder hoge CO2 uitstoot en een veiligere woning vanwege de afwezigheid van gas.

Voordelen met onze elektrische cv-ketels

Met het advies op maat van onze adviseur bent u straks verzekerd van de juiste cv-ketel Heeft u er eentje gekozen? Dan zorgen onze professionals met alle plezier voor een uitstekende installatie bij u thuis. Met ons bent u altijd verzekerd van het volgende:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

Neem contact met ons op

Wilt u uw woning milieuvriendelijker maken door voor een elektrische cv-ketel te gaan? Onze adviseur geeft u graag advies op maat. Wij komen graag bij u langs voor een afspraak. Zodra u uw keuze gemaakt heeft, installeren we de elektrische cv-ketel graag bij u thuis. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Onze adviseur staat voor u klaar met advies op maat voor uw elektrische cv-ketel.