Elektrische ketels

Elektrische ketels kopen en laten installeren

Het kopen en laten installeren van een electrische verwarmingsketel of een cv ketel, doet u bij Elektrisch verwarmen Doetinchem. Elektrisch verwarmen heeft de toekomst. Dit komt doordat u met elektrische ketels op een milieuvriendelijke manier uw woning verwarmt. Zo vermindert u uw persoonlijke CO2 uitstoot. Onze installateur komt met alle plezier een electrische verwarmingsketel bij u thuis installeren. Neem gerust contact met ons op voor vakkundig advies, een offerte of een afspraak bij u op locatie met een van onze experts!

Elektrische ketels

Elektrische ketels voor een beter klimaat

Omdat in 2050 de CO2-uitstoot compleet afgebouwd moet zijn in Europa, worden de meeste nieuwbouwwoningen voorzien van elektrische ketels. Met een electrische verwarmingsketel of cv ketel, verwarmt u eenvoudig uw complete woning. Heeft u nog geen elektrische ketel en wilt u overstappen? Een elektrische ketel vereist geen aanpassingen aan uw afgiftesysteem. U kunt uw huidige radiatoren of warmteafgiftesysteem dus gewoon blijven gebruiken.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Werking van elektrische ketels

De werking van elektrische ketels is te vergelijken met die van gasketels. Een electrische verwarmingsketel of cv ketel heeft een warmtewisselaar die ervoor zorgt dat er warmte wordt afgegeven aan het cv water dat door de ketel wordt geleid. Elektrische ketels zorgen er alleen voor dat de warmte wordt opgewekt door elektriciteit en niet door aardgas. Hierdoor heeft u minder slijtage aan uw ketel en een hogere veiligheid in huis door de afwezigheid van gas.

Voordelen van onze elektrische ketels

Met de installatie van een electrische verwarmingsketel of cv ketel, zorgt u voor een veilige en milieubewuste energievoorziening in huis. Kies ervoor om uw elektrische ketel te laten installeren door een installateur van Elektrisch verwarmen Doetinchem, en u rekent op het volgende:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak bij u op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

Advies en montage op locatie

Ons bedrijf is afkomstig uit Doetinchem. Tegenwoordig zijn we gevestigd in ‘S Heerenberg. Wij zijn naast bovengenoemde plaatsen vaak op locatie voor advies of montage in Arnhem, Duiven, Ede, Groenlo, Westervoort, Zutphen, Zevenaar, Winterswijk, Lochem, Apeldoorn en andere plaatsen in regio Gelderland.

Neem contact met ons op

Wilt u op een veilige en duurzame manier uw woning verwarmen? Verdiep u dan snel in de elektrische ketels van Elektrisch verwarmen Doetinchem. U krijgt van ons binnen een week deskundig advies en onze installateur plaatst uw elektrische cv ketel nauwkeurig en professioneel. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies, een offerte of om een afspraak te maken met een van onze experts. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.