Subsidie warmtepomp aanvragen 2022

Naar overzicht
huis verwarmen zonder gas met warmtepompboiler van LG

Subsidie warmtepomp aanvragen in 2022

Als u van plan bent om in 2022 een warmtepomp te kopen, dan kunt u daar subsidie voor aanvragen. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft subsidie voor een warmtepomp. U kunt in 2022 hiervoor in aanmerking komen als u een eigen koopwoning heeft en deze koopwoning uw hoofdverblijf is. Elektrisch verwarmen Doetinchem vertelt u hier meer over het aanvragen van een subsidie warmtepomp voor 2022. Lees snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Subsidie warmtepomp aanvragen 2022

Subsidie warmtepomp 2022 | Vereisten

Voor het aanvragen van een subsidie warmtepomp 2022 moet u aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet uw warmtepomp een nieuw product zijn en moet de omgevingsvergunning voor uw woning aangevraagd zijn op of vóór 30 juni 2018. Daarnaast dient de warmtepomp geïnstalleerd te zijn voordat u de aanvraag doet en dient de warmtepomp geïnstalleerd te zijn door een professioneel installatiebedrijf. Als u in het bezit bent van het factuur- en betaalbewijs van uw warmtepomp, kunt u tot 12 maanden na installatie nog subsidie voor uw warmtepomp aanvragen.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Warmtepompen voor subsidie in 2022

Elektrisch verwarmen Doetinchem helpt u met het aanvragen van een subsidie voor uw warmtepomp in 2022. Heeft u al een warmtepomp? Laat ons weten welke warmtepomp u heeft en we vertellen u of u in aanmerking komt voor subsidie. Heeft u nog geen warmtepomp en wilt u er één aanschaffen? Bij ons vindt u diverse warmtepompen om mee in aanmerking voor subsidie te komen. Heeft u een warmtepomp bij ons uitgekozen? Dan zorgen onze professionals ervoor dat deze professioneel en volgens de richtlijnen geïnstalleerd wordt.

Onze warmtepompen | Voordelen

Elektrisch verwarmen Doetinchem voorziet u van alle informatie omtrent het aanvragen van een subsidie voor uw warmtepomp in 2022. Daarnaast hebben wij verschillende warmtepompen voor u in ons assortiment. Doordat onze experts deze graag vakkundig bij u thuis installeren, komt u met onze warmtepompen altijd in aanmerking voor subsidie in 2022. Bij ons rekent u op de volgende voordelen:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak in onze showroom of op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

warmtepomp voor verwarmen zonder gas

Neem contact met ons op

Neemt contact met ons op voor informatie over het aanvragen van een subsidie voor een warmtepomp in 2022. Bent u benieuwd naar onze warmtepompen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Met een warmtepomp van Elektrisch verwarmen Doetinchem rekent u in 2022 altijd op een vakkundige installatie en kunt u altijd subsidie aanvragen. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Onze experts staan klaar om u te helpen.

Elektrische cv ketel voor verwarmen zonder gas