Subsidie warmtepompboiler aanvragen 2022

Naar overzicht
huis verwarmen zonder gas met warmtepompboiler van LG

Subsidie warmtepompboiler aanvragen voor 2022

Wilt u een warmtepompboiler aanschaffen? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft subsidie voor een warmtepompboiler. U kunt in 2022 hiervoor in aanmerking komen als u een eigen koopwoning bezit en als deze koopwoning ook uw hoofdverblijf is. Elektrisch verwarmen Doetinchem vertelt u hier meer over het aanvragen van een subsidie warmtepompboiler voor 2022. Lees snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Subsidie warmtepompboiler aanvragen 2022

Subsidie warmtepompboiler 2022 – Vereisten

Voor het aanvragen van een subsidie warmtepompboiler 2022 moet er voldaan worden aan bepaalde voorwaarden. Zo dient uw warmtepompboiler nieuw te zijn en moet de omgevingsvergunning voor uw huis aangevraagd zijn voor of op 30 juni 2018. Uw warmtepompboiler moet ook geïnstalleerd zijn voordat u uw aanvraag indient en hij moet geïnstalleerd zijn door een vakkundig installatiebedrijf. Als u het factuur- en betaalbewijs van uw warmtepompboiler heeft, kunt u tot 6 maanden na installatie subsidie voor uw warmtepompboiler aanvragen.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Warmtepompboilers voor subsidie in 2022

Elektrisch verwarmen Doetinchem vertelt u graag alles over het aanvragen van een subsidie voor uw warmtepompboiler in 2022. Bent u al in het bezit van een warmtepompboiler? Vertel ons welke warmtepompboiler u heeft en wij vertellen u of u in aanmerking komt voor subsidie. Heeft u nog geen warmtepompboiler en bent u van plan er één te kopen? We hebben voor u diverse warmtepompboilers waarmee u in aanmerking voor subsidie komt. Heeft u een warmtepompboiler bij ons uitgezocht? Dan kunt u erop rekenen dat onze installateurs deze vakkundig bij u thuis komen plaatsen.

Onze warmtepompen – Voordelen

Elektrisch verwarmen Doetinchem biedt u alle nodige informatie rondom het aanvragen van een subsidie voor uw warmtepompboiler in 2022. We hebben daarnaast ook verschillende warmtepompboilers voor u in ons assortiment. Omdat onze experts dezen met alle plezier bij u thuis komen plaatsen, komt u met onze warmtepompboilers altijd in aanmerking voor subsidie in 2022. Kies voor ons en u bent verzekerd van het volgende:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak in onze showroom of op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

Subsidie warmtepompboiler

Neem contact met ons op

Neemt contact met ons op voor informatie rondom het aanvragen van een subsidie voor een warmtepompboiler 2022. Wilt u meer weten over onze warmtepompboilers? Maak dan een afspraak om onze showroom eens te bezoeken. Met een warmtepompboiler van Elektrisch verwarmen Doetinchem rekent u in 2022 altijd op een uitstekende installatie en kunt u altijd subsidie aanvragen. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Onze vaklieden zijn u graag tot dienst.