Tapwater verwarmen zonder gas

Naar overzicht
Tapwater verwarmen zonder gas

Tapwater verwarmen zonder gas door Elektrisch verwarmen Doetinchem

Wilt u de stap maken naar meer duurzaam energiegebruik door uw tapwater zonder gas te verwarmen? Elektrisch verwarmen Doetinchem heeft daarvoor het product voor u in huis. Door te stoppen met het gebruik van gas als energie voor uw woning, bent u meer milieubewust bezig en minder afhankelijk van wisselende gasprijzen. Lees snel verder over hoe we tapwater zonder gas voor u kunnen regelen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een offerte.

Warmtepomp water verwarmen zonder gas

Water verwarmen met een warmtepompboiler

Een energiezuinige en milieuvriendelijke manier van tapwater verwarmen zonder gas is met een warmtepompboiler. Een warmtepompboiler zorgt er door middel van een warmtewisselaar voor dat er warmte uit de omgevingslucht wordt gehaald en gebruikt deze warmte om uw tapwater te verwarmen. Hetzelfde idee als een koelkast, maar dan andersom! Zo kunt u met een warmtepompboiler uw tapwater verwarmen zonder gas. Daar komt bij dat u ook ook een hoger rendement heeft dan met een klassieke condensatieketel en u stoot minder CO2 uit.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Warmtepomp voor warm water en warme lucht

Wilt u niet alleen uw tapwater verwarmen zonder gas, maar ook de temperatuur van uw woning? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan warmtepompen! Een warmtepomp gebruikt energie uit de omgeving, de aarde, het water en/of de lucht. Daarna zet hij deze energie om in bruikbare energie voor het verwarmen van uw cv-water. Met een warmtepomp erbij bent u dus niet alleen bezig met uw tapwater gasvrij verwarmen, maar ook de rest van uw woning. Een extra fijne bijkomstigheid is dat u een warmtepomp ook kunt gebruiken om uw woning juist te koelen tijdens warme zomerdagen. Omdat de warmtepomp op elektriciteit werkt, kunt u hiermee dus op een milieuvriendelijke manier uw cv-water gasvrij verwarmen en uw woning duurzaam verwarmen of verkoelen.

Onze fijne voordelen

Of u nu enkel en alleen uw tapwater gasvrij wilt verwarmen of ook uw cv-water duurzaam wilt verwarmen of verkoelen, onze experts installeren elke gewenste methode en elk product vakkundig bij u thuis. Wilt u meer weten over tapwater gasvrij verwarmen of wilt u onze producten eens in het echt komen bewonderen? Maak dan gerust een afspraak om in onze showroom langs te komen. Met ons als partner geniet u van de volgende voordelen:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak in onze showroom of op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

Tapwater verwarmen zonder gas

Neem contact met ons op

Wilt u milieubewuster bezig zijn en uw tapwater gasvrij verwarmen? Neem dan contact op met de experts van Elektrisch verwarmen Doetinchem. U krijgt van ons spoedig advies over wat voor u de beste manier is om thuis voor gasvrij tapwater te zorgen. Welk product u ook kiest, we zorgen altijd voor een vakkundige installatie bij u thuis. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies, een offerte of om een afspraak te maken om in onze showroom langs te komen. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Water verwarmen zonder gas