Warmtepompboiler kopen

Warmtepompboiler kopen bij Elektrisch verwarmen Doetinchem

Een warmtepompboiler kopen doe je hier bij Elektrisch verwarmen Doetinchem. Door voor de installatie van een warmtepompboiler te gaan, gaat u voor een milieubewuste en zuinige manier om uw sanitair water te verwarmen. Lees verder wat het laten installeren van een warmtepompboiler allemaal voor u en uw woning betekent of neem contact met ons op voor professioneel advies of een offerte. We voorzien u binnen een week van deskundig advies. Wilt u onze producten graag met eigen ogen komen bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze verwarming en energiebesparing experts bij u op locatie.

warmtepompboiler kopen

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

Door middel van het kopen van een warmtepompboiler zorgt u voor een duurzame en milieuvriendelijke manier van het verwarmen van uw sanitair water. Hiermee is een warmtepompboiler een uitstekend alternatief voor de klassieke, minder duurzame, waterverwarmingssystemen. De boiler haalt via een warmtewisselaar de warmte uit de omgevingslucht en gebruikt deze warmte om het water te verwarmen. Hetzelfde idee als een koelkast, maar dan andersom! Zo heeft u met het kopen van een warmtepompboiler geen gas nodig om uw sanitair water te verwarmen. Tot slot heeft u ook nog eens een hoger rendement dan met een klassieke condensatieketel.

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Warmtepompboiler laten installeren

Gaat u voor een warmtepompboiler kopen? Dan staat onze STEK gecertificeerde installateur voor u in de startblokken om uw warmtepompboiler professioneel te plaatsen en te installeren. Onze professionals regelen dat uw warmtepompboiler perfect wordt aangesloten op uw elektriciteitsnet. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een warmtepompboiler bij ons altijd goed zit.

Warmtepompboiler bij Elektrisch Verwarmen Doetinchem

Het in huis halen van een warmtepompboiler biedt veel voordelen op het gebied van duurzaamheid. Maak de keuze om bij ons een warmtepompboiler te kopen en deze door ons te laten installeren, en u bent ook verzekerd van de volgende voordelen:

  • Binnen een week deskundig advies
  • STEK gecertificeerd
  • Afspraak bij u op locatie

Advies en montage op locatie

Ons bedrijf is afkomstig uit Doetinchem. Tegenwoordig zijn we gevestigd in ‘S Heerenberg. Wij zijn naast bovengenoemde plaatsen vaak op locatie voor advies of montage in Arnhem, Duiven, Ede, Groenlo, Westervoort, Zutphen, Zevenaar, Winterswijk, Lochem, Apeldoorn en andere plaatsen in regio Gelderland.

Neem contact met ons op

Wilt u op een duurzame manier uw sanitair water verwarmen? Besluit dan vandaag nog een warmtepomp te kopen kopen bij Elektrisch verwarmen Doetinchem. We voorzien u binnen een week van deskundig advies en installeren uw warmtepompboiler exact en professioneel. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies, een offerte of om een afspraak te maken bij u op locatie. U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.