Woning van het gas af

Naar overzicht
verwarmen zonder gas elektrische boiler of elektrische cv-ketel

Van het gas af met Elektrisch verwarmen Doetinchem

Wilt u met uw woning van het gas af? Woningen duurzaam, milieuvriendelijk en zonder gas verwarmen wordt de komende jaren steeds meer de standaard. In het klimaatakkoord van de EU is vastgelegd dat er tegen 2050 geen woningen meer verwarmd mogen worden door middel van fossiele brandstoffen. Dat houdt in dat uw woning vanaf dat moment van het gas af moet zijn. Het is dan ook aan te raden om nu alvast te starten met het uitzoeken van alternatieven, zodat uw woning snel van het gas af kan. Elektrisch verwarmen Doetinchem vertelt u hier graag alles over de diverse manieren waarop uw woning van het gas af kan, welke duurzame alternatieven er zijn en hoe we u daarbij helpen. Lees snel verder of neem gerust contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Woning van het gas af

Elektrisch verwarmen Doetinchem | Voordelen

Elke nieuwe woning van het gas af is vanaf 2050 de standaard. Door alvast te beginnen met het zoeken naar milieuvriendelijke methoden, zorgt u voor minder CO2 uitstoot en meer lange termijn oplossingen. Elektrisch verwarmen Doetinchem staat dan ook voor u klaar met professioneel advies op maat over hoe u uw woning het beste van het gas af kunt halen. We hebben hiervoor diverse middelen in huis, zoals warmtepompen, elektrische cv-ketels en zelfs airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen. Wilt u onze producten in het echt komen bekijken? Kom dan eens op bezoek in onze showroom. Heeft u interesse in één van onze producten en is uw keuze ergens op gevallen? Dan komen onze professionals graag bij u thuis om voor een vakkundige installatie te zorgen. Op die manier kan uw woning in een mum van tijd van het gas af zijn en woont u duurzaam en milieuvriendelijk. Met Elektrisch verwarmen Doetinchem rekent u altijd op de volgende voordelen:

  • Professioneel advies binnen een week
  • STEK certificatie
  • Afspraak in onze showroom of op locatie
  • Scherpe prijzen en vakkundige installatie

Advies nodig?

Maak vandaag een afspraak en wij komen bij u langs

Waarom uw woning van het gas af?

De meeste huizen worden op het moment nog altijd verwarmt met fossiele brandstoffen, zoals gas. Andere voorbeelden van fossiele brandstoffen zijn mazout en steenkool. Al deze brandstoffen hebben een relatief hoge CO2 uitstoot. Dit heeft opwarming van de aarde, klimaatverandering en een slechter milieu tot gevolg. Door uw woning van het gas af te halen en te kiezen voor een meer duurzame manier van energiegebruik, kiest u voor een milieuvriendelijke methode. Door uw woning van het gas af te halen bent u daarnaast niet meer afhankelijk van de schommelende gasprijzen van diverse leveranciers.

Alternatief | Warmtepomp

Zodra uw woning van het gas af is, zijn er een paar alternatieven voor energievoorziening. Een methode die steeds populairder wordt is de waterpomp. Met een warmtepomp haalt u een duurzame manier in huis om het cv-water van uw woning te verwarmen. Een warmtepomp haalt namelijk warmte uit de buitenlucht, de bodem én het grondwater. Op deze manier verwarmt u uw woning met maar liefst 40% minder CO2 uitstoot. Zo’n 80% van de energie van een warmtepomp komt uit natuurlijke bronnen en slechts 20% uit elektriciteit. Gaat u binnenkort uw huis renoveren en wilt u daarbij uw huis meteen van het gas af halen? Dan is dat het uitstekende moment om een warmtepomp te laten installeren. Heeft u een nieuwbouwwoning met een lage temperatuursverwarming zoals wand- of vloerverwarming? Dan is een warmtepomp ook een goede methode van energievoorziening als u uw nieuwbouwwoning van het gas af haalt.

warmtepomp voor verwarmen zonder gas

Alternatief | Elektrische cv-ketel

Nog een manier om met uw woning van het gas af te kunnen en deze duurzaam te verwarmen, is met een elektrische cv-ketel. Een elektrische cv-ketel zorgt voor verwarming van uw centrale verwarming met elektriciteit. Deze manier is uitstekend geschikt voor kleinere woningen, zoals appartementen, of als tijdelijke oplossing, zoals een bijverwarming. Een elektrische cv-ketel zorgt ervoor dat u van het gas af kunt, doordat deze uw woning verwarmt met elektrische weerstanden. Net zoals met andere verwarmingssystemen, wordt water dan opgewarmd door middel van de aparte verwarmingselementen in uw woning.
Als u uw woning van het gas af wilt halen om vervolgens een elektrische cv-ketel te gebruiken, zijn er diverse cv-ketels te krijgen. Wilt u weten of uw woning geschikt is om van het gas af te halen en te verwarmen door middel van een elektrische cv-ketel? Onze professionals voorzien u met alle plezier van advies op maat.

Elektrische cv ketel voor verwarmen zonder gas

Neem contact met ons op

Wilt u de eerste stappen zetten naar een schonere wereld met duurzame energie? Haal uw woning dan van het gas af en kies ervoor uw woning te verwarmen met een warmtepomp, elektrische cv-ketel of een andere manier die past bij uw woning. Elektrisch verwarmen Doetinchem adviseert u graag over of en hoe uw woning van het gas af kan. Neem contact met ons op en u krijgt binnen een week inhoudelijk advies van ons. Wilt u een afspraak maken om in onze showroom langs te komen? Dat kan natuurlijk ook! Welke methode van verwarmen zonder gas u ook kiest bij ons, we installeren alles met alle plezier bij u thuis.
U bereikt ons telefonisch op 085 3035928 en via mail op info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.